Team Full FocusDe coaches bij Full Focus

Ontmoet de gepassioneerde professionals die samen het kloppende hart vormen van Full Focus. Ons team bestaat uit ervaren coaches die gedreven worden door een gedeelde visie: het ontketenen van potentieel en het begeleiden van transformaties.


Onze diverse groep coaches brengt een rijke mix van ervaring, expertise en unieke perspectieven naar de tafel. Met een gezamenlijke toewijding aan groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, streven we ernaar om niet alleen coaches te zijn, maar ook partners in jouw reis naar succes.
Mathilde

Mathilde is een meester in het begrijpen van teamdynamiek.

Haar scherpe inzicht en open benadering helpen teams pijnpunten aan te pakken en uitdagingen met plezier aan te gaan.

Haar aanstekelijke positieve energie en enthousiasme garanderen positieve veranderingen binnen de groep. Ze heeft een unieke gave om teams te inspireren en hen aan te moedigen om hun volledige potentieel te benutten. In combinatie met de persoonlijke en individuele verdieping die Sjoerd als leiderschapscoach aanbrengt, vormen Mathilde en Sjoerd een unieke en krachtige combinatie.
Neem contact op.


Dominique

Gepassioneerde coach, die uitblinkt in persoonlijke groei en het  wegnemen emotionele blokkades.

Dominique staat bekend om haar empathische insteek, waarbij ze een veilige ruimte creëert die mensen uitnodigt tot openheid en groei op emotioneel vlak. Met een specifieke focus op de overgang van denken naar voelen.

Dominique en Sjoerd vullen elkaar perfect aan. Waar Sjoerd uitblinkt in het analytische aspect en het verschaffen van inzichten in potentiële groei kansen, excelleert Dominique juist in de emotionele verdieping. Ervaar zelf een prachtige reis van bewustwording, waarbij door middel van inzicht en het doorvoelen van emoties de sleutel vormen naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei.Neem contact op. 
Maarten

Gedreven trainer en inspirator in persoonlijke en professionele groei

Maarten, een enthousiaste motivator, ontwikkelt zijn publiek met pragmatisme en positieve confrontatie.

Zijn schat aan ervaring draagt bij aan effectieve groei op persoonlijk, commercieel en leiderschapsniveau, wat naadloos aansluit bij de samenwerking met Sjoerd. Terwijl Maarten zich richt op het aansturen van teams, concentreert Sjoerd zich op individuele groei. Onze gedeelde toewijding aan een partnership mét de klant, samen met het belang van kwaliteit en resultaat, versterkt onze gezamenlijke visie en is een erg krachtige combinatie.Neem contact op.


Raquel

Een exeptionele en creatieve coach.

As a certified life and professional coach, she holds a master's degree in Learning & Development and brings experience as a leadership development consultant.  Raquel is a native Spanish speaker and fluent in English.

She conducts one-on-one coaching sessions and team workshops, incorporating a mindfulness-based and embodied approach. Self-compassion and authentic expression are the focal points of her services. By encouraging individuals to embrace their true selves, Raquel facilitates a natural path to transformation, complementing Sjoerd's approach seamlessly.Neem contact op. 
Brigitte

Trainer in effectieve communicatie & leiderschap

Brigitte brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van trainingsprogramma's. Als expert op het gebied van samenwerking, communicatie, adviseren en beïnvloeden, heeft ze een uitgebreide achtergrond bij GITP.

Brigitte is ook de auteur van het boek 'Waarom begrijp je me niet', een essentiële gids voor het (h)erkennen van communicatiestijlen. Haar passie? Het begeleiden van mensen om hun doelen te bereiken, met respect voor zowel henzelf als anderen. Haar stijl is open, vriendelijk en pragmatisch, gericht op het versterken van interactie, het creëren van veiligheid en het bevorderen van leerprocessen.Neem contact op.


Sjoerd

Gedreven professional met analytische scherpte en no-nonsense aanpak

Sjoerd is een ervaren professional met diepgaande expertise in het verschaffen van zelfinzicht en het inspireren tot actie. Zijn analytische scherpte stelt hem in staat om snel en doeltreffend verbanden te leggen. Wat hem onderscheidt, is zijn vermogen om op een pragmatische manier duurzame en structurele doorbraken te realiseren.

In 2019 heeft hij Full Focus opgericht met een duidelijke missie voor ogen. Zijn no-nonsense benadering, gecombineerd met zijn ondernemerschap en overtuiging om hoogwaardige, pragmatische coaching en support te bieden, zorgt voor blijvende resultaten voor zijn opdrachtgevers. Zijn toewijding aan kwaliteit en resultaat, gecombineerd met een persoonlijke touch en een uitgebreid netwerk aan professionals, maken hem een waardevolle partner in jouw streven naar succes en voldoening.Neem contact op. 

Full Focus 2023 | Design and development by Abracadabra Agency