"Transformeer je mindset,
verander je resultaten"Full Focus, voor ...

Personal Development.

Leading Self

Bij Full Focus begrijpen we dat leiderschap niet alleen draait om het behalen van resultaten, maar ook om het ontdekken van je ware potentieel. Daarom bieden we hoogwaardige persoonlijke coaching die zich richt op professioneel succes, het vinden van balans, het vergroten van jouw welzijn en het helder krijgen van je volgende carrièrestap.

Sjoerd's unieke coaching stijl is gebaseerd op co-creatie en het opbouwen van een partnership. Hij combineert zijn zakelijk inzicht met een directe en vriendelijke aanpak, waardoor hij in korte tijd een veilige omgeving creëert waarin jij je op je gemak voelt en je tegelijkertijd flink wordt uitgedaagd.


︎Vertel mij meer over Persoonlijke CoachingLeadership Development.

Leading Others

Bij Full Focus begrijpen we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door sterke leiders en goed geoliede teams. Daarom bieden we Leadership Development Coaching aan onder begeleiding van Sjoerd Roset, een ervaren professional met een scherp zakelijk inzicht.

Of je nu een doorgewinterde executive bent, een ervaren of een first time manager, ons programma is ontworpen om jouw leiderschapsrol te versterken en je team en jezelf naar nieuwe hoogten te brengen.


︎ Vertel mij meer over Leiderschapscoaching

"Leadership is not about understanding the theories, definitions and books. Leadership is about knowing yourself and then adding value to others."

- John C. Maxwell

Ben jij een gedreven en gepasioneerde coach?


Join Full Focus


Bij Full Focus geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van expertise. We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde coaches om mee samen te werken die een positieve impact willen hebben op het leven van anderen.

Als coach bij Full Focus krijg je de mogelijkheid om te werken in een stimulerende omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Je werkt samen met ervaren professionals en hebt toegang tot waardevolle ondersteuning en middelen en meer dan toffe opdrachten.

︎ Ik wil hier graag meer over weten
F.o.c.u.s.

methode
Full Focus 2023 | Design and development by Abracadabra Agency