Personal DevelopmentOntdek de kracht van persoonlijke coaching bij Full Focus.


Bij Full Focus begrijpen we dat persoonlijke groei niet alleen draait om het behalen van resultaten, maar ook om het ontdekken van je ware potentieel. Daarom bieden we hoogwaardige persoonlijke coaching die zich richt op jouw professioneel succes, het vinden van balans, het vergroten van jouw welzijn, het helder krijgen van je volgende carrièrestap en het cultiveren van jouw authentieke zelf. Zo kun je met vertrouwen en impact navigeren door elke fase van je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sjoerd's unieke coaching stijl is gebaseerd op co-creatie en het opbouwen van een partnership. Hij combineert zijn zakelijk inzicht met een directe en vriendelijke aanpak, waardoor hij in korte tijd een veilige omgeving creëert waarin jij je op je gemak voelt en je tegelijkertijd flink wordt uitgedaagd.
Hij verwoordt gevoelens op een treffende manier en maakt complexe situaties begrijpelijk en behapbaar.

Sjoerd oordeelt niet. Hij luistert aandachtig en doorziet moeiteloos de façades die we soms onbewust opwerpen. Met zijn betrokkenheid en prikkelende vragen stimuleert hij je om buiten je comfortzone te treden en concreet aan de slag te gaan. Geen vaag of zweverig gedoe, maar concrete stappen naar groei en succes. Met zijn pragmatische aanpak daagt Sjoerd je uit om verbanden te leggen, analyses te maken en je gedragspatronen te doorbreken. Zijn analytische vaardigheden stellen hem in staat om snel tot de kern van de zaak te komen en jouw waarden, talenten en eigenschappen helder in kaart te brengen.

Ervaar zelf de kracht van persoonlijke coaching en neem contact op.

Doe de test en krijg meer inzicht in jezelf.


Wij hebben een aantal assesment testen ontwikkeld.
Dit assesment neemt je mee door een aantal vragen waar je via multiple choice antwoord
kan geven. Hiermee krijg je al wat meer inzichten in jezelf.


Door de jaren heen hebben we een methode ontwikkeld die zich heeft bewezen bij het begeleiden van individuen naar persoonlijk succes en professionele groei. De Focus methode werkt voor iedereen en heeft menig individu weten te raken en blijvend patronen weten te doorbreken en mensen en hun succes weer te activeren voor de volgende stappen in hun leven en of carrière.

De methode bestaat uit vijf stappen:

Formulate

De eerste stap is het creëren van een sterke en solide basis voor duurzame verandering. Dit doen we door de huidige situatie te formuleren en inzicht te krijgen in de behoeften,
doelen en uitdagingen.


Waar sta je nu? Waar wil je heen? En waarom is dit belangrijk voor je?

Observe

Hierbij gaat het erom specifieke aspecten of patronen te identificeren die relevant zijn
voor jouw groei en aspiraties. Deze stap omvat het identificeren van belangrijke aandachtsgebieden en mogelijke groeikansen.


Wat houdt je tegen? Welke sterke punten kun je nog meer en beter benutten?

Clarify

In deze stap brengen we op een pragmatische manier de dieperliggende oorzaken, beperkende overtuigingen en obstakels in kaart die jouw vooruitgang kunnen belemmeren of juist stimuleren. We maken het voor jou visueel en zodat je direct inzicht krijgt en ermee aan de slag kunt.

Welke patronen in je gedachten, gedragingen of keuzes beïnvloeden jouw ontwikkeling?

Unlock

In deze stap ligt de focus op het ontdekken van alternatieve perspectieven, strategieën en
mogelijkheden. Het omvat het aanmoedigen om creatief te denken, verschillende opties te
overwegen en denkwijze te verruimen om nieuwe inzichten en benaderingen te ontdekken.


Wat kan je anders doen? Hoe kun je jezelf uitdagen en ideeën buiten de comfortzone
omarmen?


Spark

De laatste stap draait om het nemen van actie en het implementeren van de inzichten en strategieën die gedurende het coachingproces zijn ontwikkeld. Dit omvat het stellen van duidelijke doelen, het creëren van actieplannen en het vieren van successen. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen inzichten hebt verkregen, maar ook daadwerkelijke stappen hebt gezet om blijvende positieve veranderingen te realiseren.

Welke concrete stappen ga ik nu ondernemen? Hoe creëer ik blijvende gewoonten?

Subscribe to Full Focus and get some focus!

* indicates required


Full Focus 2023 | Design and development by Abracadabra Agency