Full Focus, voor ...

Personal Development.

Leading Self

Bij Full Focus begrijpen we dat leiderschap niet alleen draait om het behalen van resultaten, maar ook om het ontdekken van je ware potentieel. Daarom bieden we hoogwaardige persoonlijke coaching die zich richt op professioneel succes, het vinden van balans, het vergroten van jouw welzijn en het helder krijgen van je volgende carrièrestap.

Sjoerd's unieke coaching stijl is gebaseerd op co-creatie en het opbouwen van een partnership. Hij combineert zijn zakelijk inzicht met een directe en vriendelijke aanpak, waardoor hij in korte tijd een veilige omgeving creëert waarin jij je op je gemak voelt en je tegelijkertijd flink wordt uitgedaagd.


︎Vertel mij meer over Persoonlijke CoachingLeadership Development.

Leading Others

Bij Full Focus begrijpen we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door sterke leiders en goed geoliede teams. Daarom bieden we Leadership Development Coaching aan onder begeleiding van Sjoerd Roset, een ervaren professional met een scherp zakelijk inzicht.

Of je nu een doorgewinterde executive bent, een ervaren of een first time manager, ons programma is ontworpen om jouw leiderschapsrol te versterken en je team en jezelf naar nieuwe hoogten te brengen.


︎ Vertel mij meer over Leiderschapscoaching

Full Focus 2023 | Design and development by Abracadabra Agency