REFERENTIES

Wat zeggen mensen over mij?

De afgelopen maanden heb je mij begeleid in een proces van professionele ontwikkeling en loopbaancoaching. Je nam mij mee naar de kern van mijn twijfels en vragen. Jouw aanpak was op maat en waar ik soms tegen een muur dacht te lopen, hielp je me de situatie vanuit andere perspectieven te bekijken. In de sessies is het ons gelukt om mijn kernwaarden te doorgronden en deze niet alleen te vertalen naar een toekomstige baan, maar ook naar wat ik daarnaast hoop te vinden in het leven buiten werk. Door jouw vriendelijke en open manier van coachen, heb ik me bij jou altijd enorm op mijn gemak gevoeld. De oprechtheid en betrokkenheid van jou blijkt ook uit jouw nazorg na onze gesprekken. Ik ben jou enorm dankbaar en wens vele mensen dezelfde fijne ervaring.

Teun, Manager / RSM Executive MBA student

Werken met Sjoerd heeft me de mogelijkheid en vrijheid gegeven om even over niets anders na te denken dan mezelf. Door de band die ik met Sjoerd heb opgebouwd tijdens ons traject, ben ik in staat geweest om verbaasd te zijn over mezelf; de plek waar ik nu sta maar vooral over de mogelijkheden en kansen die ik heb en kan krijgen. Door de tools en tips die Sjoerd me heeft gegeven ben ik in staat mezelf een heldere, positieve en eerlijke spiegel voor te houden.

Robbert Sanders, Senior Marketing Manager

Thank you, Sjoerd for truly inspiring coaching sessions. Your powerful questions and accurate observations helped me to rediscover myself. Egle

Egle, Consultant

Hoe is het om samen met Sjoerd te werken? Ik kan hier alleen maar positief over zijn. Door zijn combinatie van enthousiasme en doortastendheid zijn we samen snel tot de kern gekomen. In kort opvolgende sessies hebben we hier op ingespeeld door voorbeelden door te spreken en concrete tips/handvatten/methoden uit te leggen en voor mij eigen te maken die ik meteen kon toepassen. De aanpak was hierin erg persoonlijk. Nadat we elkaar beter kenden, wist Sjoerd hoe hij mij kon triggeren en op een hele effectieve manier een punt overbrengen. Dit zorgde niet alleen dat ik iets sneller op pakte, maar ook gaf het mij het gevoel dat ik écht begrepen werd voor wie ik ben! Het was precies wat ik zocht! Praktische handvatten en een overkoepelende mindset waardoor ik nu met meer rust en zeflvertrouwen thuis en op de werkvloer sta.

Ruben, Engineer

Dank voor de sessies! Merk al dat ik bewuster communiceer. Mijn evaluatie naar jou: Je hebt me geholpen om bewust te zijn van mijn handelingen en reactie en welke uitkomsten die hebben.Vooral in te zien hoe ik daar mee om ga en waar dat vandaan komt. De link aan waardes en kwaliteiten is voor mij een heel fijn en positief uitgangspunt. En je hebt me geleerd hoe ik zaken aan kan pakken en me eigen kan maken. En gewoon doen! Hier kan ik verder mee 🙂 Dankjewel!

Annet, Designer

Ik heb met Sjoerd in korte tijd een aantal zeer waardevolle sessies gehad. Naast dat hij een goede luisteraar is, stelt hij je prikkelende vragen die je aan het denken zetten. Daarnaast helpt hij je om samen tot actionable inzichten te komen. Een positieve en verhelderende blik, op hoe ik naar dingen kan kijken, hebben me weer energie en handvatten gegeven om verder te groeien. Waarvoor nogmaals dank!

Joni Hartog, UX Designer

Ik zag door de bomen het bos niet meer. En ik besefte me dat ik een coach nodig had om een volgende stap te kunnen maken in mijn carrière. Sjoerd heeft goed geluisterd en de juiste vragen gesteld. Tijdens de sessies zijn we vooral met mij als persoon aan de slag gegaan, met mijn waarden en talenten. Al door een paar gesprekken verdween de donkere en onduidelijke wolk voor mijn ogen. De gesprekken met Sjoerd heb ik als zeer prettig ervaren met soms confronterende vragen, wat mij een zet in de juiste richting heeft gegeven. Ik heb nu de tools om door te gaan. Hij gaf mij het gevoel hij echt oprecht wilde dat het goed zou gaan met mij. Ook dat heeft mij wat gedaan. Ik vind hem heel goed in zijn vak, en fijn als persoon.

Renée, Rotterdam

"Een nieuwe stap in mijn carrière zetten die echt bij mij past was het doel op het moment dat ik met Sjoerd in contact kwam. Voorafgaand aan de coaching heb ik tijdens een telefonische intake al een aantal kritische vragen gekregen om over na te denken. Deze voorbereiding heeft geholpen om vanaf het eerste moment een vertrouwensband te creëren. Tijdens de coaching zijn we aan de slag gegaan met het ontdekken wat mijn persoonlijke kwaliteiten zijn en hoe ik deze het beste kon benutten in mijn carrière. Al na één coaching sessie heeft Sjoerd mij geholpen aan inzichten en concrete actiepunten waarmee ik verder kon. Nogmaals dank hiervoor!" 

Sam van Loon

The coaching by Sjoerd to me was a supportive process to rebuild confidence and reinvent myself. I guess Sjoerd did not know how his coaching had changed me and supported my achievements in the past months. 🙂 Thank you, Sjoerd!

Shanglong Zhu, Product Manager

Sjoerd heeft de gave om je vanaf binnenkomst een veilig gevoel te geven. Door het stellen van de juiste vragen en check vragen komt hij heel snel tot de kern van de coachvraag. Door de zaken te visualiseren ontstaat er een helder beeld waarmee ik verder mee aan de slag kan. Sjoerd is erg empathisch en straalt oprecht uit dat hij het beste wenst voor zijn coachees.

Linda, Manager

Carriere maken?!…….Ik weet niet wat ik wil!……Het waren vooral twijfels en vragen waarmee ik bij Sjoerd terecht kwam, zaken die veel dieper liggen dan wat ik op mijn werk laat zien. Sjoerd is doorstastend, prikkelend maar nooit veroordelend. Vanaf moment een heeft Sjoerd perfect aangevoeld wat ik nodig had en weet hij op de juiste momenten een spiegel voor te houden. Ik kan het iedereen aanraden om eens de tijd te nemen om stil te staan bij eigen competenties, frustraties, angsten maar juist ook energie en positieve krachten. Het enige wat je moet doen is je hier voor openstellen en je door Sjoerd laten begeleiden in een zoektocht naar jezelf

Remco Buil, Change Consultant

Over een periode van 4 maanden erg prettig met Sjoerd samengewerkt. Als coach is Sjoerd doortastend en weet snel tot de kern te komen. Daarnaast creeert hij een veilige omgeving om je open te stellen. Door vooraf met elkaar duidelijke coachvragen op te schrijven was het gemakkelijk om progressie te zien en het doel te evalueren. Daarnaast erg fijn dat Sjoerd flexibel is met afspraken maken; op verschillende locaties was geen probleem. Ik heb de coaching als leerzaam en helder ervaren en raad Sjoerd zeker aan. 

Pim, Manager

De internationale Executive MBA studenten van Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit zijn kritische, getalenteerde professionals, die hoge kwaliteit en flexibiliteit verwachten. Sjoerd weet als coach hier goed mee om te gaan en door zijn open houding, vriendelijke uitstraling en doortastendheid weet hij snel vertrouwen te winnen en door te pakken. Dit combineert hij met een professionele kennis op het gebied van carrière ontwikkeling, waardoor hij hoog gewaardeerd wordt.

Joep Elemans - Director RSM Career Centre

Sjoerd is an extremely flexible coach. When I was unable to meet in person, we were quickly able to switch online calls which I believe were just as impactful. I really appreciated outlining what I expected from the meetings to maximize the benefits of the coaching sessions. Sjoerd’s experience with the professional services companies differentiated him from other coaches.

Scott Wilkinson - Senior Accounting Team Lead

Sjoerd has been super helpful giving me career coaching. The first session he helped me figure out what kind of jobs I wanted to apply for. The second session we refined my job sales funnel. And then after that 3 calls. 1 about CV. 1 about cover letter. 1 about interview prep. Ask for him when requesting a coach.

Francis Gerber - Senior Management Consultant

De coachingsessies met Sjoerd hebben mij inzichten, een doel en meer focus gegeven. Een richting waar ik naartoe wil in mijn carrière. Verwacht geen 'regulier' face 2 face gesprek. Sjoerd maakt in zijn coaching gebruik van de hele ruimte en gebruikt ook veelvuldig het whiteboard. Hij luistert daarbij open en aandachtig, straalt rust en vertrouwen uit en weet wat hij moet doen om mij in beweging te zetten. Als je niet precies weet wat je wilt en iemand nodig hebt om daar helderheid in te scheppen, zou ik Sjoerd zeker aanbevelen.

Anjum - Projectsecretaris

Door de coachgesprekken met Sjoerd is een lading goede energie en ambitie losgekomen. Misschien is ‘wakker’ de beste omschrijving – scherp op wat er om me heen gebeurt, en dit kunnen plaatsen (en aanvliegen) vanuit een duidelijke ambitie. En het wordt opgemerkt: collega’s en klanten zien een duidelijk verschil, wat leidt tot andere gesprekken en perspectieven. Klaar voor de volgende ronde!

Strategie consultant, Rotterdam

Sjoerd heeft mij begeleid in een coaching traject omdat ik een radicale carrièreswitch wilde maken: een nieuwe rol in een andere industrie. Hij begon bij mijn basis en bouwde hierop een raamwerk van mijn waardes, talenten, eigenschappen, “toegelaten zwakheden”, etc. Zo gaven we samen richting en intentie aan mijn vervolgstappen. Sjoerd is rustig, vriendelijk, correct, oordeelt niet en luistert goed. Hij creëert een veilige omgeving en prikt makkelijk door façades heen of houdt je een spiegel voor. Dat is precies wat ik nodig had. In zijn werk biedt hij de juiste tools en geeft ook “huiswerk” op als je daarom vraagt. Wat ik erg waardeerde aan Sjoerd is zijn betrokkenheid: hij gaf input en tips tussen de sessies door. Ik vind hem een ervaren coach en voelde dat hij zijn passie gevonden heeft in het coachen van professionals. Ik wil Sjoerd van harte aanbevelen! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!

Jeroen Nijwening

Sjoerd wil als coach het beste in de mens naar boven halen. Hij benadert situaties vanuit het positieve. Sjoerd wist mij vaak met verrassende vragen op het goede gedachten spoor te zetten

Barbara, Rotterdam

Ik heb de coachsessie met Sjoerd als zeer waardevol ervaren. Het heeft er voor mij toe geleid dat ik meer rust in mijn werk en privé heb

Tim, Rotterdam

Gedurende de coaching sessies die ik met Sjoerd heb doorlopen, vond ik het vooral prettig dat ik zelf kon bepalen waar het per sessie over ging. Bij iedere sessie vroeg hij me waar ik het over wilde hebben en wat mijn doelen waren voor het gesprek. Sjoerd weet de juiste vragen te stellen om je op het juiste spoor te zetten, maar laat je zelf nadenken en zoeken naar antwoorden. Hierdoor komt de hulp vanuit jezelf en niet vanuit de coach. Deze benadering zorgt ervoor dat je altijd zelf in controle bent en dat je dieper graaft dan je normaal zou doen. Dit creëert automatisch meer zelfvertrouwen, hierdoor wordt elke sessie persoonlijk en creëer je een eigen, persoonlijk ontwikkelingstraject. Ook de open en ontvangende benadering van Sjoerd zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om het onderste uit de kan te halen. Hij geeft je door zijn benadering een gevoel van vertrouwen waardoor ook de pijnlijke kanten worden blootgelegd. De coach sessies van Sjoerd hebben mij laten zien waar mijn sterke- en verbeterpunten liggen. Na elke sessie zat ik beter in mijn vel. Hierdoor kan ik weer met het volste vertrouwen en hernieuwde energie de dag beginnen. Naast dat de sessies behulpzaam waren, waren ze vooral ook erg leuk. Sjoerd is een echte aanrader!

Bram van Gasselt, Product Manager

Thanks man!! Bedankt voor je extra en oprechte input! Dat kan ik zeker meenemen in mijn propositie! Als ik deze iedere keer weer terug lees, vind ik het echt zeer passend bij mij. Dit voelt erg goed! k heb mijn propositie ook aan mijn beste vriend voorgelegd. Die kon niet echt iets anders meer toevoegen. Waardevol Sjoerd, om dit zo voor jezelf te doen. Geeft erg veel kracht! Zo veel kracht dat ik met nieuwe ogen én vanuit mijn echte gevoel mijn website kan gaan afronden nu. En het geeft zoveel kracht dat ik zonder angst klanten wil gaan benaderen. Vanuit m'n puurheid! Danny

Danny Lankers, Eigenaar Zelfstandig ondernemer

Dank voor de sessies! Merk al dat ik bewuster communiceer. En ga nu ook de evaluatie-tjes inbouwen. Mijn evaluatie naar jou: Je hebt me geholpen om bewust te zijn van mijn handelingen en reactie en welke uitkomsten die hebben. Vooral in te zien hoe ik daar mee om ga en waar dat vandaan komt. De link aan waardes en kwaliteiten is voor mij een heel fijn en positief uitgangspunt. En je hebt me geleerd hoe ik zaken aan kan pakken en me eigen kan maken. En gewoon doen! Hier kan ik verder mee 🙂 Dankjewel!

Liza

De sessies die wij hebben gehad waren zeer prettig en aangenaam. Je hebt me een aantal inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Bovendien heb je het vertrouwen in mijn eigen kunnen verstevigd. Het was een bijzondere situatie om online met jou samen te werken, waar je normaal face2face de gesprekken zult voeren. Desondanks was het heel prettig om met je samen te werken. Je hebt, oog voor de non-verbale signalen. En brengt die ook ter sprake. Je hebt mij een aantal waardevolle tools aangereikt waar ik mee verder kan. Ik vind het belangrijk dat ik een klik heb met mijn jou als coach en dat je een “veilige” omgeving hebt gecreëerd. Ik vond je rustig en aandachtvol. Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren. Dank daarvoor.

Renzo Scheltus - Senior Account Lead

Wil je nog meer referenties ontvangen en eventueel zelf in contact komen met iemand die jou is voorgegaan, laat me gerust weten!