RELATIE COACHING

Nader tot elkaar of uit elkaar?

 

Wat is op jullie van toepassing?

Meer diepgang in je relatie

Jullie zijn happy, kiezen voor elkaar en houden van elkaar. Toch willen jullie nog meer uit de relatie halen. De automatische piloot staat nu bij tijd en wijle aan en jullie worden geleefd door de waan van de dag, zoals die drukke baan en/of kinderen die veel aandacht opeisen. Als je dan tijd hebt voor elkaar, ben je moe en lusteloos. Ik kan jullie begeleiden bij het hervinden van de passie en power in jullie relatie.

Geef je relatie een boost

Op dit moment zitten jullie niet zo lekker in jullie relatie. Jullie praten niet of nauwelijks meer met elkaar en maken over en weer verwijten waardoor ruzies zich opstapelen. Je hebt de intentie om weer nader tot elkaar te komen, zodat je deze tijd achter je kunt laten en de liefde weer een kans geeft.

Respectvol uit ekaar

Jullie hebben het moedige besluit genomen om uit elkaar te gaan. Jullie wegen gaan scheiden.  Ondanks dat jullie elk je eigen weg op gaan, zijn er gelegenheden waar jullie elkaar nog zullen tegenkomen. Bijvoorbeeld bij gemeenschappelijke vrienden, familie, de gym, in de kroeg en zeker als jullie kinderen hebben. Jullie hebben besloten om hierbij op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. Je wilt deze fase afsluiten en een nieuwe inluiden. Wellicht dat je dit nu nog niet zo goed voor je ziet en daar hulp en ondersteuning bij nodig hebt. Ik kan jullie begeleiden met het maken van afspraken en omgangsvormen die jullie allebei aanspreken.

HOE DAN?

Werken aan je relatie  

Mist laten optrekken

Ik ga jullie inzicht geven in wie jij bent in de relatie, wie je wilt zijn en op welke manier jullie samen sterker kunnen worden. Dit doe ik door in een gesprek te luisteren, scherpe vragen te stellen, te observeren, op een analytische manier jullie gedrag en communicatie in beeld te brengen en ruimte te geven om je te uiten. Ik geef inzichten, laat mist optrekken en bied jullie duidelijkheid.

Ik doe dit altijd met jullie samen, tenzij wij gezamenlijk besluiten dat het noodzakelijk is om eerst met 1 van jullie aan de slag te gaan.

Hoe vaak?

Het traject bestaat uit een aantal sessies.
De eerste sessie is een intake om te bepalen wat jullie uit de coaching willen halen. We gaan hier ook direct mee aan de slag. Mijn rol is jullie hierin te begeleiden en waardevolle inzichten te geven. Het kan zijn dat deze sessie al voldoende is voor jullie om zelfstandig weer verder te gaan. In andere gevallen plannen we 1 of meerdere vervolgsessies in.

Jullie beider belang voorop

Mijn coaching doe ik op basis van respect, gelijkwaardigheid en een open blik. Ik sta voor alles open en vind niks te gek. Ik kies geen partij en stel jullie beider belang voorop. Mijn missie is om beweging te krijgen in jullie relatie, met als doel dat je een stap gaat maken, lekkerder en gelukkiger in je vel zit en (opnieuw) tot bloei komt.

Vind je de stap naar een relatietherapeut
een brug te ver?

Inspiratie

Laat jullie inspireren door dit filmpje!