OVER MIJ

Professionele
no-nonsense coach

MAAK KENNIS MET MIJ

Ik breng mensen in beweging

Ik breng mensen in beweging naar succes, werkgeluk, geluk in de relatie en naar een mooier en gepassioneerd leven.

Gecertificeerd en jarenlange coachervaring

Ik ben een ICF (wereldwijde coach standaard) gecertificeerde coach. Inmiddels heb ik jarenlange coachervaring en meerdere coach opleidingen gevolgd. Voordat ik mijn eigen onderneming startte, werkte ik 16 jaar met passie en plezier in de professionele dienstverlening voor Marsh & McLennan, PwC en Deloitte.

Verbindend, scherp en gedreven

Mensen ervaren mij als verbindend, open minded, toegankelijk, maar niet soft. Ik ben to the point, scherp, analytisch en kom snel tot de kern. Ik geef in een veilige omgeving op een inspirerende en motiverende manier richting aan doorbraken en groei. Ik wil van betekenis zijn voor jou en geef daarom in elke sessie alles om beweging te creëren om die stap te gaan maken die voor jou cruciaal is. Die stap die duurzaam is en op weg naar jouw droom. Meer zelfvertrouwen, energie, effectiviteit en geluk op lange termijn. Dát geeft mij weer kippenvel en voldoening.

Full Focus = inspiratie

Ik ben een echte familieman en breng naast mijn passie voor het coachen ook veel tijd door met mijn gezin. Ik ben vader van twee jonge kinderen, die ik begeleid bij het leven van hun mooiste leven. Een andere passie van mij is Trance Music. Met Armin van Buuren als een van mijn favoriete artiesten. Hij inspireert mij. Niet alleen omdat hij vanuit zijn hart keihard werkt aan zijn droom, ook omdat hij anderen letterlijk in beweging krijgt door zijn passie en de beleving die hij uitdraagt. Zijn single Full Focus is op die manier ook voor mij van betekenis. 
Wat inspireert jou?

CONTACT

Neem contact op
voor een vrijblijvende kennismaking