LIFE COACHING

Inspiratie

Zoek inspiratie buiten de gepaande paden

Laat je eens inspireren buiten jouw vertrouwde netwerk. 
Ik ben bijvoorbeeld als facilitator en coach verbonden aan Rotterdamse Douwers. Dit is een netwerk van Rotterdammers die niet aan de zijlijn willen staan. Wij bieden hulp aan Rotterdamse jongeren die in hun eigen omgeving niet de ondersteuning vinden die ze nodig hebben op het gebied van werk of opleiding, financiën of het vergroten van hun netwerk. Het coachen geeft mij veel voldoening en is ook een verrijking voor mijn kijk op de maatschappij en spiegel voor mijzelf. Zie ook deze link.

Artikel: Full Focus in de media

Lees dit artikel waarin ik word geïnterviewd over de impact van coaching op de werkvloer in corona tijd. Van goed werkgeverschap tot persoonlijke doorbraken. 

Podcast: Hoe zorg je ervoor dat je wel jouw doelen behaalt?

Een inspirerende en verhelderende podcast van Tony Robbins waarin hij afrekent met to-do lijstjes en wishlists. Hij geeft je tips hoe je wel jouw gestelde doelen kunt behalen.  

Persbericht: 80% van de getroffenen ziet burn-out niet aankomen​

Uit onderzoek komt een alarmerend aantal sluimerende burn-outs naar boven. Ik ben als VMC gecertificeerde coach betrokken bij het vroegtijdig signaleren van tekenen van een burn-out om vervolgens stressklachten te kantelen. 
Zie ook deze link.